Под  мотото Да бъдем активни граждани! Детски младежки парламент към

...
Под  мотото Да бъдем активни граждани! Детски младежки парламент към
Коментари Харесай

Деца от ОДК се включиха в кампанията под мотото „ДА БЪДЕМ АКНИВНИ ГРАЖДАНИ!“ за популяризиране на платформата „Кърджали за теб”

Под  мотото „ Да бъдем дейни жители! ” Детски юношески парламент към ЦПЛР – ОДК Кърджали се включи в акцията за разпространение на платформата „ Кърджали за теб “, онлайн инструмент за осъществяване на съвещания с жители.

Инициативата се осъществя като част от плана „ Вход за жители – ФГУ за възстановяване на публичните съвещания в общините “. Проектът се извършва с финансовата поддръжка на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на ФМ на ЕИП. Основната цел на плана е възстановяване на качеството на гражданско присъединяване и повишение на гражданската просвета и социална интензивност на локално равнище.

Вчера, представители на Детски юношески парламент посетиха Община Кърджали и се срещнаха с: инж.Юсеин Ахмед, ръководител на Общински съвет – Кърджали; господин Себахатин Риза, секретар на Община Кърджали; инж. Катя Митовска, зам.кмет на Община Кърджали; господин Тунджай Шюкрю, зам.кмет на Община Кърджали. Те описаха за присъединяване си в акцията и споделиха своята вяра, че платформата „ Кърджали за теб “ ще стане работеща и потребна за развиването на община Кърджали.

През месец май младежите се включват в разнообразни начинания: осъществяване на полемики, подготовка на флаери, изявление пред радио „ Хоризонт “, разпределяне на осведомителни материали.

Благодаря на Нели Карабашева и младежите от Детски юношески парламент към ЦПЛР – ОДК Кърджали за партньорството, за ентусиазма и усмивките, за вярата, че дружно ще успеем!

ДА БЪДЕМ АКТИВНИ ГРАЖДАНИ!

Регистрирай се на: https://zateb.kardjali.bg/users/sign_up
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР